Collaborate forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unable to hide layers

Anonymous
Not applicable
After mounting two modules in a TW-project I'm unable to hide layers.
Everything is visible even after hiding all.
Selecting an object gets gray nodes and the tool is not activated, deleting is not possible.
Quick layers doesn't work.

There's a support package for GS if u r interested. Just mail me a download link.
7 REPLIES 7

Locked elements perhaps?

Edit > Locking > Unlock all

Ghost elements related to GPU driver problem? Try updating those.
Erwin Edel, Project Lead, Leloup Architecten
www.leloup.nl

ArchiCAD 9-24 NED FULL
Windows 10 Pro
Adobe Design Premium CS5

Anonymous
Not applicable
No nothing locked Ervin.
Had another .pln open at the time and that worked fine.

Tried "select all" with arrow tool active and only got a couple of lines from the archicad layer although everything was visible and every layer hidden.

I've no experience with Teamwork, it seems it has it's own world of bugs

It's not a simple matter of trace reference?
Erwin Edel, Project Lead, Leloup Architecten
www.leloup.nl

ArchiCAD 9-24 NED FULL
Windows 10 Pro
Adobe Design Premium CS5

Oh and renovation filters / settings sometimes give strange results too.
Erwin Edel, Project Lead, Leloup Architecten
www.leloup.nl

ArchiCAD 9-24 NED FULL
Windows 10 Pro
Adobe Design Premium CS5

Barry Kelly
Moderator
Erwin wrote:
It's not a simple matter of trace reference?
I would say it sounds like trace reference is on with original element colours so it would look like the real model.

Barry.

One of the forum moderators.
Versions 6.5 to 25
Dell XPS- i7-6700 @ 3.4Ghz, 16GB ram, GeForce GTX 960 (2GB), Windows 10
Dell Precision 3510 - i7 6820HQ @ 2.70GHz, 16GB RAM, AMD FirePro W5130M, Windows 10

Anonymous
Not applicable
Sorry but there's no trace reference on and no renovation status issue.

Even if I had a trace reference on it shouldn't show everything when all layers are hidden.

Barry Kelly
Moderator
Lasse wrote:
Even if I had a trace reference on it shouldn't show everything when all layers are hidden.
If the trace reference is of a View in the View Map then it uses the layers saved with that View regardless of what you set in the layer settings dialogue.

Barry.

One of the forum moderators.
Versions 6.5 to 25
Dell XPS- i7-6700 @ 3.4Ghz, 16GB ram, GeForce GTX 960 (2GB), Windows 10
Dell Precision 3510 - i7 6820HQ @ 2.70GHz, 16GB RAM, AMD FirePro W5130M, Windows 10

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!