cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Design forum

Col Grid Not Visible in Section/Elevation Viewpoints - AC17

Anonymous
Not applicable
I'm having issues getting the column grid to appear in my elevation and section viewpoints. Sometimes when I create a section, the grid will appear in the view, but seems like most of the time it does not. I've gone through every setting in regards to the view and section settings, and haven't had any luck. I'm sure its user-error and probably something very simple, but maybe its a bug that I don't know how to fix. At first, it seemed like the only way to get the column grid to re-appear was to delete my section/elevation and redraw it entirely. But now, not even that is working. I'm about to lose my mind! Help!
1 REPLY 1

Eduardo Rolon
Moderator
Items to check:

1. If the Grid is outside of the section/elevation depth it will not show

2. If the grid is not perpendicular to the section/elevation it will not show

3. In the section/elevation settings check how the grid is setup, specially if you are specifying which grids are shown manually.
eduardo rolón AIA NCARB
Another of the forum moderators.
Macbook Pro M1 Max 64GB ram
OS X 10.XX latest
AC25 US/INT -> AC08
Puerto Rico, BVI, Miami

Vectorworks 2022

Didn't find the answer? Start a new discussion

Labels

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!