Design forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Composite Selection Crash - GH AC20 Live Conn Win

daviddelven
Newcomer
Hi everyone,

AC-GH connection crashes when accessing to the "composite" component list once added the component in GH.

Any solution ?

I'm running:
Windows 10 (64bits)
Rhino 90days SR13
GH 0.9.0076
Archicad 20 (4020)

Thanks in advance


David
David Delgado Vendrell
http://www.daviddelgado.cat
i7-7820HK CPU 2,90GHz 32GB RAM
Triple Monitor 17"+25"+32" Nvidia Geforce GTX 1080
SSD+HDD, Win10 Home - 64 ENG
AC18-AC24 INT (64-bit, latest build)
Surfing with ARCHICAD since 2013
8 REPLIES 8

daviddelven
Newcomer
I found the focus problem although I can't solve it so far...
It's the composites attibute file of my *.tpl template. In other files doesn't fail.
So, now I need to find where is the bug in the attribute file. Maybe the índex numbers ? Any idea ?
David Delgado Vendrell
http://www.daviddelgado.cat
i7-7820HK CPU 2,90GHz 32GB RAM
Triple Monitor 17"+25"+32" Nvidia Geforce GTX 1080
SSD+HDD, Win10 Home - 64 ENG
AC18-AC24 INT (64-bit, latest build)
Surfing with ARCHICAD since 2013

Laszlo Nagy
Community Admin
Community Admin
It could be a bug in the file, but it could also be a bug in how the Add-In handles TPL files as opposed to PLN files. I don't really know, I am just guessing.
I will forward this report to GRAPHISOFT.
If it is a bug, I am sure they will find it and fix it (hopefully soon).
....................................................................................................
Laszlo Nagy, Lead Moderator, Community Admin
Get Archicad Tips at https://twitter.com/laszlonagy
AMD Ryzen 1700X CPU, 48 GB RAM, Nvidia GTX 1060 6GB, 500 GB NVMe SSD
2x28" (2560x1440), WIN10 PRO ENG, AC20-AC25
Loving Archicad since 1995

daviddelven
Newcomer
Hi Laszlo,
Today I will send to Akós the file.
I was examinating further, and the focus seemed the Surfaces, not the composites. In spite of that, I think it's better GS look around it.
Thanks!
David
David Delgado Vendrell
http://www.daviddelgado.cat
i7-7820HK CPU 2,90GHz 32GB RAM
Triple Monitor 17"+25"+32" Nvidia Geforce GTX 1080
SSD+HDD, Win10 Home - 64 ENG
AC18-AC24 INT (64-bit, latest build)
Surfing with ARCHICAD since 2013

Katalin Borszeki
Graphisoft
Graphisoft
Hi All, this is a missing fill issue on the connection add-on side. We have recorded the bug and planning to fix it soon!! Best, k
Katalin Borszeki
Implementation Specialist
GRAPHISOFT

http://helpcenter.graphisoft.com - the ArchiCAD knowledge base

leceta
Expert
bravo!

daviddelven
Newcomer
Thank you Katalin!
David Delgado Vendrell
http://www.daviddelgado.cat
i7-7820HK CPU 2,90GHz 32GB RAM
Triple Monitor 17"+25"+32" Nvidia Geforce GTX 1080
SSD+HDD, Win10 Home - 64 ENG
AC18-AC24 INT (64-bit, latest build)
Surfing with ARCHICAD since 2013

leceta
Expert
apparently the bug remains in version 1.7

Anonymous
Not applicable
leceta wrote:
apparently the bug remains in version 1.7
Yes, it still there, for my case is not only composite, but also building material node.

Please help.

Thank you

Didn't find the answer? Start a new discussion

Labels

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!