cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Design forum

Stairs and railing

Nora
Participant

Hi there, 

 

I've been having some problems with my stairs and railing in 3D view. 

This never happened before, I just opened the programme one day and it turned to the image attached.

Even after deleting it and redoing the stairs and railing, it still turns up like the image.

It's fine in the elevation and section view but not the 3D view for some reason. 

 

 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Solution
Barry Kelly
Moderator

Have a look at your Model View Options - Stair  & Railing options.

You probably have them set for 'Simple' rather than 'Full'.

 

Barry.


One of the forum moderators.
Versions 6.5 to 25
Dell XPS- i7-6700 @ 3.4Ghz, 16GB ram, GeForce GTX 960 (2GB), Windows 10
Dell Precision 3510 - i7 6820HQ @ 2.70GHz, 16GB RAM, AMD FirePro W5130M, Windows 10

View solution in original post

3 REPLIES 3

Solution
Barry Kelly
Moderator

Have a look at your Model View Options - Stair  & Railing options.

You probably have them set for 'Simple' rather than 'Full'.

 

Barry.


One of the forum moderators.
Versions 6.5 to 25
Dell XPS- i7-6700 @ 3.4Ghz, 16GB ram, GeForce GTX 960 (2GB), Windows 10
Dell Precision 3510 - i7 6820HQ @ 2.70GHz, 16GB RAM, AMD FirePro W5130M, Windows 10

Thank you Barry, 

 

That worked, it was on 'Simple' 😅 changed it to 'Full' and that solved the problem.

It's weird that I don't remember changing that, but i guess it might be when I was typing and didn't have a text box on and changed that?

 

Thank you so much Barry 😀

@Nora, you can also put the Barry's answer as the solution of your issue.

Martin Luther Jules
AC 10-26 (Full)
Asus | 64 GB RAM | Windows 11

Didn't find the answer? Start a new discussion

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!