Document & Visualize forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Section Markers visible in view but not on the view placed on a layout

gdford
Enthusiast
V23 - teamwork project
This was really an interesting issue.
I had section markers visible in a view but not visible when view was placed on a layout.
Here was the deal:
- Section markers were placed as built-in section marker and they were visible on the layout
- These markers were selected and converted to Section Part Marker_NCS 23 and they were then not visible on the layout
- I sampled an original placed Section Part Marker_NCS 23 and injected into the markers that were not showing up and now the show up just fine.
- what the heck????
Gary Ford
Self Employed - Modeling, Estimating, Construction
Archicad 12-25
Win 10 - ASUSTeK Zephyrus M GU502GV - 64 bit
Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60 GHz
16.0 GB ram
2 REPLIES 2

Minh Nguyen
Graphisoft Moderator
Graphisoft Moderator
Hi Gary,

Thank you very much for the report and I am very sorry about the experience!

From the description, I believe there might be a glitch happened with the section markers when we changed it from one type to another, making them corrupted and missing in the layout. When you inject the parameters from an original Section Part Marker_NCS 23, the mistakes were corrected, thus making the missing markers appeared again in the layouts.

It would be great if we can reproduce this issue somehow! Thank you very much!

Best regards,
Minh

Minh Nguyen
Technical Support Engineer
GRAPHISOFT

gdford
Enthusiast
thanks
Gary Ford
Self Employed - Modeling, Estimating, Construction
Archicad 12-25
Win 10 - ASUSTeK Zephyrus M GU502GV - 64 bit
Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60 GHz
16.0 GB ram

Start a new conversation!

Labels

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!