Document & Visualize forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Strange issue with Vectorial 3D Hatching Display in Elevation

Willbert6100
Newcomer
I have an issue with trying to display the vectorial hatching for a project I am working on. At first it seemed to work properly but when I went to my layout book to check the drawing the entire building displayed with a solid green fill. Returning back to the elevation and the wrong display is now on this view as well. Other elevations have the same issues. below is a screenshot and my settings. I would be greatly appreciative if there are any suggestions.
Thanks
2 REPLIES 2

Barry Kelly
Moderator
Is there a Graphic Override (or possibly a Renovation Filter) active?

Barry.

One of the forum moderators.
Versions 6.5 to 25
Dell XPS- i7-6700 @ 3.4Ghz, 16GB ram, GeForce GTX 960 (2GB), Windows 10
Dell Precision 3510 - i7 6820HQ @ 2.70GHz, 16GB RAM, AMD FirePro W5130M, Windows 10

Nguyen Minh
Graphisoft Moderator
Graphisoft Moderator
Hello,

Thank you very much for your question!

I agree with Barry, that there might be an active Graphic Override combination when you switch back and forth between different views and layouts. But, if you're sure the no Graphic Override combination is applied, please let me know and I would love to have a look into your project file.

Looking forward to hearing from you!

Best regards,
Minh

Minh Nguyen
Technical Support Engineer
GRAPHISOFT

Start a new conversation!

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!