2020-05-02 04:15 AM - last edited on 2023-05-24 11:30 AM by Rubia Torres
! Parameter script VALUES{2} "surface_type" surfaceTypeIndex, surfaceTypeDesc
! Master Scipt DIM surfaceTypeDesc[], surfaceTypeIndex[], surfaceTypeValue[] ELEM_TYPE_OBJECT = 1 iM = 1 ! Object surfaces IF GLOB_ELEM_TYPE = ELEM_TYPE_OBJECT THEN isValidType = 1 isComplex = 1 ! Used to turn on manual select surfaceTypeDesc[iM] = "Object Override Surface" surfaceTypeIndex[iM] = 1 surfaceTypeValue[surfaceTypeIndex[iM]]= SYMB_MAT iM=iM+1 partName = "" n = REQUEST ("ASSOCLP_NAME", "", partName) IF partName = "19050 Window reveal" THEN surfaceTypeDesc[iM] = "Inner blind Surface" surfaceTypeIndex[iM] = 2 n = REQUEST("ASSOCLP_PARVALUE", "blind_inner_mat", reqNameIndex, reqType, reqFlags, reqDim1, reqDim2, reqSurf) surfaceTypeValue[surfaceTypeIndex[iM]]= reqSurf iM=iM+1 surfaceTypeDesc[iM] = "Outer blind Surface" surfaceTypeIndex[iM] = 3 n = REQUEST("ASSOCLP_PARVALUE", "blind_outer_mat", reqNameIndex, reqType, reqFlags, reqDim1, reqDim2, reqSurf) surfaceTypeValue[surfaceTypeIndex[iM]]= reqSurf iM=iM+1 ENDIF print surfaceTypeIndex print surfaceTypeDesc print surfaceTypeValue ENDIF
2020-05-02 04:22 AM
partName = "19050 Window reveal" ! n = REQUEST ("ASSOCLP_NAME", "", partName)