Setup & License forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ac 17 is running in demo

Anonymous
Not applicable
Recently i upgraded my license from ac14 to ac17. i have installed ac17 in my system (win 7) then i plugged wibu key, below it showed wibu box is successfully installed. then i open ac 17 its running in demo mode.
can any give me a solution for this problem.
6 REPLIES 6

selva1986:

Has the WIBU key been upgraded via the Graphisoft web site?

You should add a Signature to your Profile (click the Profile button near the top of this page) with your ArchiCAD version and operating system (see mine for an example) for more accurate help in this forum.

David
David Maudlin / Architect

www.davidmaudlin.com

Digital Architecture

AC24 USA • iMac 27" 4.0GHz Quad-core i7 | 24 gb ram • MacBook Pro 2.8GHz | 16 gb ram • OSX10.15.7

Anonymous
Not applicable
yes i have upgraded my license through graphisoft standalon 'license activation tool'

Barry Kelly
Moderator
Can you still run version 14?
If so the WIBU key is still being recognised but may not have upgraded properly so check with the license activation tool again.
If 14 is not running then try plugging the WIBU key into another USB port.
Maybe try that anyway.
And when in doubt remove the key and restart your machine then replace the key.
A simple restart can sometimes do wonders.
Barry.

One of the forum moderators.
Versions 6.5 to 25
Dell XPS- i7-6700 @ 3.4Ghz, 16GB ram, GeForce GTX 960 (2GB), Windows 10
Dell Precision 3510 - i7 6820HQ @ 2.70GHz, 16GB RAM, AMD FirePro W5130M, Windows 10

Anonymous
Not applicable
yes. My ac 14 also running in demo. This problem is started after i upgraded to ac 17. Before its working ok.

Karl Ottenstein
Moderator
When you installed 17, are you sure that you selected the correct protection key for installation of updated drivers? You would have had a choice of the plastic blue WIBU key (old keys) or the silver/metal Codemeter keyplug.

You can just re-install the proper driver to be sure:
http://www.graphisoft.com/downloads/protection_key.html
One of the forum moderators   •   AC 25 USA and earlier   •   MacOS 11.6.6, iMac Pro

Laszlo Nagy
Community Admin
Community Admin
Maybe it is not the answer, but did you restart your system after the upgrade. It may have installed a new driver and it needs a system restart before it is loaded.
....................................................................................................
Get Archicad Tips at https://twitter.com/laszlonagy
AMD Ryzen 1700X CPU, 48 GB RAM, Nvidia GTX 1060 6GB, 500 GB NVMe SSD
2x28" (2560x1440), WIN10 PRO ENG, AC20-AC25
Loving Archicad since 1995

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!