What's new?
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Editing Forum Posts

DGSketcher
Virtuoso

We seem to have lost the ability to edit our posts, which is a bit annoying when you realise something is wrong or misleading or autocorrect chooses to destroy what you were trying to say. 🙄

Apple iMac macOS Big Sur / AC24UKI (most recent builds)
14 REPLIES 14

Miha_M
Expert

I think I can still edit mine. It doesn't work anymore? It does, I checked it on this one. Twice.

Miha_M_1-1634830443064.png

 

 

Archicad 4.55 - 24 | HP Z800 | Dual Xeon X5667 | 48 GB RAM | Nvidia Quadro P1000 @ Windows 10 Pro x64

DGSketcher
Virtuoso

Hmmm, seems to be working on some posts & not others?

Apple iMac macOS Big Sur / AC24UKI (most recent builds)

Karl Ottenstein
Moderator

I haven't been able to edit posts since yesterday.  The admins are looking into it.

 

Edit: well, go figure.  I can edit this one.  So, as DGSketcher said, it is some posts and not others.  Strange!

 

 

One of the forum moderators   •   AC 25 USA and earlier   •   MacOS 11.6.1, iMac Pro

Noemi Balogh
Community Admin
Community Admin

@DGSketcher and anyone else who might experience a similar issue: may I ask you to contact me with the link to your post where you experience the issue? (3 dots next to your post > right click on Permalink and copy it. It should look like this: https://community.graphisoft.com/t5/What-s-new/Editing-Forum-Posts/m-p/311070/highlight/true#M763)

This way we have better chances to find any on-going issues. Unfortunately from the logs of the platform we couldn't find any reason why you couldn't modify your posts.

Thank you,
Noémi

Noémi Balogh


Customer Engagement Expert, Community Admin

DGSketcher
Virtuoso

@Noemi Balogh There's this thread ^^^.

 

And I first noticed it with the first post I made in this thread... https://community.graphisoft.com/t5/Developer-forum/quot-Locking-quot-available-dimensions-to-set-po...

Apple iMac macOS Big Sur / AC24UKI (most recent builds)

DGSketcher
Virtuoso

@Noemi Balogh I also noticed I can no longer Mark posts as read. Is this possibly a related failure of the sub-menus?

Screenshot 2021-10-22 at 15.09.49.png

Apple iMac macOS Big Sur / AC24UKI (most recent builds)

Noemi Balogh
Community Admin
Community Admin

@DGSketcher do you experience issues with the sub menu items in general? @Karl Ottenstein is also having issues, but other moderators don't. I suspect this issue might be connected to your browser or cache. Will report these to Khoros too.

Sorry for the inconvenience and thank you for assisting me in this situation.

Noémi Balogh


Customer Engagement Expert, Community Admin

DGSketcher
Virtuoso

@Noemi Balogh There seems to be a general instability in the sub menus. I am using Safari on MacOS Big Sur for my Browser if that helps focus.

Apple iMac macOS Big Sur / AC24UKI (most recent builds)

Noemi Balogh
Community Admin
Community Admin

Thank you for the details. I got some questions back from Khoros support. @Karl Ottenstein and @DGSketcher can you please answer me these?

 

1. What happens when you click on the dotted menu - is it not opening at all?
2. If the menu is opening - are you able to see the "Edit reply" link? If so - what happens if you click on it? (They saw that there is slight delay between clicking on the "Edit reply" link and the actual loading of the editor)
3. If the editor is loading - is the issue when you try to submit the edit?

Noémi Balogh


Customer Engagement Expert, Community Admin

@Noemi Balogh My experience is identical to DGSketcher.  I'm on Mac Big Sur, Safari (15.0) and the list of menu items opens when I click the 3 dots... but nothing happens when I click any menu items ... Edit, Bookmark, Subscribe...all do nothing.   I'll try clearing my cache/cookies/etc for graphisoft.com and will report back if that changes anything.

 

Edit from Chrome.   Works fine in Chrome.  Even clearing all cache/cookies and restarting Safari 15.0 in Big Sur 11.6 did not result in any improvement there.  I should note that until a week or so ago, with no software updates on my end at all, Safari was working just fine.  It's my usual browser, so jumping to Chrome just for this would be inconvenient.

 

One of the forum moderators   •   AC 25 USA and earlier   •   MacOS 11.6.1, iMac Pro

DGSketcher
Virtuoso

@Noemi Balogh What I am seeing generally is much like the dotted menu, the menus are appearing but they then fail to act on the selected option e.g. nothing happens after clicking. 

For reference I couldn't edit my last post above this one.

Apple iMac macOS Big Sur / AC24UKI (most recent builds)

DGSketcher
Virtuoso

@Noemi Balogh I can't change the Auto-Mark (as read) period either...

Screenshot 2021-10-26 at 19.50.58.png

Apple iMac macOS Big Sur / AC24UKI (most recent builds)

DGSketcher
Virtuoso

@Noemi Balogh Any news on this or do MacOS / Safari users just have to accept Khoros is broken?

Apple iMac macOS Big Sur / AC24UKI (most recent builds)

I haven't received any feedback yet, but will escalate the question to Khoros. Sorry for the trouble!

Noémi Balogh


Customer Engagement Expert, Community Admin

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!