cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Setup & License forum

3D VIEW MISSING ENTIRE MODEL

Anonymous
Not applicable
Hi all,

Does anybody knows what can be problem when 3D view is missing entire model. I can show just elements i click on them, but when I want to show all they just disappear. On that way I cant show my whole building, because I cant click elements on different stories. I noticed also when I click element in section view and then show selection it will show in 3D, but again if I try to show all, it disappears.

I must admit that my model is maybe a little bit heavy, because I modeled details.

I'm using AC 19.

Thank you in advance.
1 REPLY 1

Barry Kelly
Moderator
I have had a problem on a couple of PCs (not Macs) where the 3D view would look empty - although the model was still there and could be selected - just not seen.
These PCs use GeForce graphics cards.
When I uninstalled a program call "GeForce Experience" all worked as expected.
Here is a post about the problem ... http://archicad-talk.graphisoft.com/viewtopic.php?p=263747

GeForce card installers can install a lot of extra software - all you need are the drivers.

Barry.

One of the forum moderators.
Versions 6.5 to 25
Dell XPS- i7-6700 @ 3.4Ghz, 16GB ram, GeForce GTX 960 (2GB), Windows 10
Dell Precision 3510 - i7 6820HQ @ 2.70GHz, 16GB RAM, AMD FirePro W5130M, Windows 10

Start a new conversation!

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!