Installation & update
About program installation and update, hardware, operating systems, setup, etc.

Section Marker Text Weirdness

Andre_Steynberg
Booster
Hi all

having a bit of an annoying problem with my section marker texts which refuse to move their position.

If grab the Section tool, draw a section I can adjust the marker text freely, no problem.

Once I use my Section tool with Favourite settings, the texts become immobile.
The little palette comes up indicating to where the text will move but if you click it snaps back into the original position.

Anybody come across this problem? I'm not aware of a setting that glues the text into place?
Andre Steynberg
Win 10 64-bit
AC27
1 REPLY 1
Daniel Kovacs
Graphisoft Alumni
Graphisoft Alumni
Hi,

I have a few questions that could narrow the problem down to where the issue could reside:
  • Which Marker do you use by default?
  • You say it breaks when you select a favorite. Which favorite do you select? Is it from the Default ARCHICAD template?
  • Can you check whether you have chosen the "Move Node", "Move Sub-element" or "Drag" option from the Pet palette when dragging the Marker?
  • Could you make a quick video (about 10-15 secs) about what this looks like exactly? (the best is a full screen recording where every palette and panel is visible)
Thanks,
Daniel Alexander Kovacs

Professional Services Consultant

GRAPHISOFT



For Troubleshooting and useful Tips & Tricks visit

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!