cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
EN
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
karesz
Booster

Hiányzó ikonok

Sziasztok!

Segítséget kérnék hiányzó ikonok elővarázslásához. Alaprajzi környezetben a mellékelt fotó szerint látható az összes ablak alatti ikon:

Képernyőfotó 2026-08-14 - 13.38.09.png

Munkalap környezetben az utolsó 3 hiányzik:

Képernyőfotó 2026-08-14 - 13.39.32.png

Hol tudom beállítani a hiányzó ikonokat?

Segítségetek előre is köszönöm!

Karesz

4 Replies 4
Laszlo Nagy
Community Admin
Community Admin

Szerintem a Gyors lehetőségek eszköztárnak minden opciót mutatnia kellene, függetlenül attól, hogy melyik típusú Nézőpontban vagy. Most ellenőriztem és nálam mindig az összeset mutatja minden Nézőpontban.

Ha jól látom, Dark Mode-ban vagy Archicadben. Próbáld ki légyszi, hogy normál módban is hiányzanak-e, mert ha abban nem, akkor ez a probléma a Dark Mode-dal lehet kapcsolatban.

Egyébként ez melyik verzióban és milyen op. rendszeren történik? (Pl. Ac29 HUN, Win 11)

Loving Archicad since 1995 - Find Archicad Tips at x.com/laszlonagy
AMD Ryzen9 5900X CPU, 64 GB RAM 3600 MHz, Nvidia GTX 1060 6GB, 500 GB NVMe SSD
2x28" (2560x1440), Windows 10 PRO ENG, Ac20-Ac29
Robert Horvath
Graphisoft
Graphisoft

Szia Karesz,

Köszönjük a jelzésedet. A jelenséget én sem tudtam reprodukálni.

A képernyőkép alapján az én tippem, hogy ez MacOs-en futó Archicad HUN 29 sötét módban.
Frissítések telepítve vannak?
Milyen Mac és melyik MacOs?
Van-e második megjelenítő?

Csak egy tervet érint, vagy többet is, illetve egy alapértelmezett sablonnal nyitott tervben is ez a helyzet?

És persze minden hasonló körülmény megadásával a Support.graphisoft.com oldalon, akár az érintett terv csatolásával beküldve meg tudjuk nézni mi lehet a probléma.

Robert Horváth

Senior Technical Support Engineer, Graphisoft
karesz
Booster

Szia!

Közben megoldódott a probléma. Újra kellett indítanom a gépet. Ez egy Mac Mini M2Pro.

A verzió egy AC29 volt dark módban, és csak ezt a tervet érintette, máshol minden a helyén volt.

A legfrissebb OS volt telepítve, második megjelenítő nincs.

Korábban már jeleztem egy megjelenítési problémát lehet hogy azzal van összefüggésben. Full felbontásban 3840x1600 néhány ikon félig jelenik meg, mintha kitolódna a rendelkezésre álló helyéből, amit az old meg, ha egyel kisebb felbontásban használom a monitort, ami 3360x1400. 

Jelenleg is ebben használom, és így produkálta a furcsaságot. A monitor egy DELL U3821DW, lehet hogy a driver a probléma.

Üdv,

Karesz

Robert Horvath
Graphisoft
Graphisoft

Szia,

Örülök, hogy megoldódott. További jó munkát! 

Robert Horváth

Senior Technical Support Engineer, Graphisoft

Didn't find the answer?

Check other topics in this Forum

Back to Forum

Read the latest accepted solutions!

Accepted Solutions

Start a new conversation!