cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Setup & License forum

Display Issues

Anonymous
Not applicable
I Have a MacBook Pro 15-inch, 2017 with graphic Radeon Pro 560 4096 MB
Intel HD Graphics 630 1536 MB running Archicad 21 (update 7000)


My problem is when I resize the screen I get thin grey lines both horizontal and vertical and out side this thin lines (see picture below) and I can't click on anything, the screen becomes unresponsive.
Really really disturbing sense I can't work on a super small workspace..
1 ACCEPTED SOLUTION

Solution
Daniel Kovacs
Graphisoft
Graphisoft
Hi,

I think I have seen this before. It is not a Mojave thing, it is cause by the BIMobject Add-on (the BIMobject toolbar to be more specific). The separators are not placed inside the toolbar properly, and they behave this way.

Please try turning off the BIMobject toolbar, and see if it helps. If it does, then please contact BIMobject about this, so that they can fix it in a future release.

Regards,
Daniel Alexander Kovacs

Professional Services Consultant

GRAPHISOFT



For Troubleshooting and useful Tips & Tricks visit

View solution in original post

5 REPLIES 5

Anonymous
Not applicable
Have you updated to Mojave? If so that may be your problems, there appears to be lots of issues with ARCHICAD and Mojave.

Scott

Anonymous
Not applicable
Okey... thanks I guess...
Not sure I can back to High Sierra my laptop came with Mojave..

Anonymous
Not applicable
Can you update to AC22 I believe this is now fully compatible with Mojave?

Scott

Solution
Daniel Kovacs
Graphisoft
Graphisoft
Hi,

I think I have seen this before. It is not a Mojave thing, it is cause by the BIMobject Add-on (the BIMobject toolbar to be more specific). The separators are not placed inside the toolbar properly, and they behave this way.

Please try turning off the BIMobject toolbar, and see if it helps. If it does, then please contact BIMobject about this, so that they can fix it in a future release.

Regards,
Daniel Alexander Kovacs

Professional Services Consultant

GRAPHISOFT



For Troubleshooting and useful Tips & Tricks visit

Anonymous
Not applicable
Tried that now, even removed the BiMObject folder from the Add-on folder.
And now its working properly. Problem solved.

Thank a lot !!!!!

Start a new conversation!

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!