Developer forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

[BUG?] Elevation Dimension generates wrong symbol

Erenford
Booster
Hello guys,

I encountered a weird problem during my addon testing. The addon generates an Elevation Dimension on a Wall on Section view, and somehow it creates it with the wrong symbol.
I found out that for some unknown reason if the Default setting of Dimension Type is set as 'Elevation Dimension', it creates that symbol. Once I changed it to the other three choices it now generates the correct symbol. Weird since I force it to 'APIApp_Elev' in the code anyway.
Archicad 25 5010 INT FULL
Visual Studio Professional 2019
Win 10 Pro 64-bit
Intel Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz
1 ACCEPTED SOLUTION

Solution
felcunha
Expert
Can you verify the mark size?
Felipe Ribeiro Cunha

AC 25, OS X Big Sur

View solution in original post

2 REPLIES 2

Solution
felcunha
Expert
Can you verify the mark size?
Felipe Ribeiro Cunha

AC 25, OS X Big Sur

Erenford
Booster
felcunha wrote:
Can you verify the mark size?
My mistake, you're right it seems the Elevation Dimension has a different size value to the other three types, though its value is 0 which is beyond the minimum value of 0.50 on the settings dialog. After I forced it to size 2.0 it now generates correctly.

Thanks for the help.
Archicad 25 5010 INT FULL
Visual Studio Professional 2019
Win 10 Pro 64-bit
Intel Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!