Setup & License forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem 3D view openGL

Anonymous
Not applicable
Dear Archicad Community,

I have had a total problem with the 3D view in OpenGL for a few days now. This shows green stripes. (see picture) The vector engine, however, does not cause any problems. It is also interesting that the problem only occurs in Archicad. A hyper model in the Bimviewer, on the other hand, works without any problems.

Here are my system data:

Operating system: Windows 10 64 bit
Archicad version: 23 AUT
Graphics: Intel UHD 620
Driver: 27.20.100.8336 from 06/16/20
OpenGL version: 4.6.0
DirectX: 12.1

Here is a picture of it. Maybe someone has an idea why that could be?
Baixar whatsapp gb at OtherWhatsapp
2 REPLIES 2

Barry Kelly
Moderator
It pays to do a little searching sometimes.

https://archicad-talk.graphisoft.com/viewtopic.php?f=13&t=71458#p319885


Barry.

One of the forum moderators.
Versions 6.5 to 25
Dell XPS- i7-6700 @ 3.4Ghz, 16GB ram, GeForce GTX 960 (2GB), Windows 10
Dell Precision 3510 - i7 6820HQ @ 2.70GHz, 16GB RAM, AMD FirePro W5130M, Windows 10

Lingwisyer
Virtuoso
https://archicad-talk.graphisoft.com/viewtopic.php?f=13&t=71458
https://archicad-talk.graphisoft.com/viewtopic.php?f=7&t=71444


Please do a quick search before creating a new thread. As stated in these threads, it is not advised to run AC on an integrated graphics card. Either way, ensure that your drivers are up to date.



Ling.
AC18-23 AUS 7000
Self-taught, bend it till it breaks.
Win10 | E5620 x 2 | 24GB | K2200

Still looking?

Browse more topics

Back to forum

See latest solutions

Accepted solutions

Start a new discussion!